Styling & Pricing

Mini Kinderkameradvies

Heb je misschien reeds alles mooi verzameld op Pinterest maar sta je nu in de kinderkamer met je handen in het haar? Wil je heel graag aan de slag met je baby-, kinder-, tiener- of speelkamer? Dan is dit kinderkameradvies zeker iets voor jou!

Met dit uitgebreid online interieuradvies, help ik je heel graag verder met het inrichten van je kinderkamer. Stuur dan een mailtje met een paar foto’s, een plattegrondje, je specifieke wensen en al je vragen snel door. 

Dit advies bestaat uit: 

☾ advies online

 ☾ onmiddellijk antwoord op al je vragen

☾ een moodboard

☾ advies rond indeling, kleur en accessoires

☾ een winkellijst met de geadviseerde accessoires

Prijs: 145€ (incl. BTW) per kamer

Midi Kinderkameradvies

Een compleet kinderkameradvies bestaat uit een volledig uitgewerkt advies voor het stylen van jouw babykamer, speelkamer, kinderkamer of tienerkamer. 

Het compleet kinderkameradvies is ideaal voor een nieuwe kamer of een volledige make-over. Bespaar jezelf tijd en energie want je kan zo onmiddellijk aan de slag.

Dit advies bestaat uit: 

☾  een intake

☾  een moodboard

☾  kleuradvies en verlichtingsadvies

☾  een indelingsplattegrond

☾  een volledige winkellijst met de geadviseerde accessoires en meubeltjes.

Prijs: 395€ (incl. BTW) per kamer

Maxi Kinderkameradvies

Bij een volledig kinderkameradvies kan je rekenen op ervaring en expertise voor de styling en uitvoering van uw interieurprojectDit pakket bestaat uit een compleet uitgewerkt advies van A tot Z voor het stylen van jouw babykamer, speelkamer, kinderkamer of tienerkamer.

Bespaar jezelf onnodige twijfels, stress en tijd. Wat mag je verwachten? Een afgewerkte kinderkamer afgestemd op jouw wensen en levensstijl, dat pas echt voelt als thuiskomen.

Met een passie voor interieur en de onze professionele ervaring toveren we jouw kinderkamer tot een magische ruimte en hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen!

Dit advies bestaat uit: 

☾  een intake

☾  een moodboard

☾  kleuradvies en verlichtingsadvies

☾  een indelingsplattegrond

☾  een volledige winkellijst met de geadviseerde accessoires en meubeltjes.

☾  bestelling, plaatsing en levering van de producten aan huis.

Prijs: op aanvraag